Rug tufting workshops Volg bij ons in Gent een korte les tufting. Tuften is een methode om hoogpolige, zacht aanvoelende tapijten (rugs) of wanddecoratie te maken in allerlei kleuren en vormen, volgens een eigen ontwerp gemaakt op computer, getekend op het doek (cloth) of geprojecteerd van een prentje. Alleen bij ons volg je les in kleine groepjes van maximum 2 tot 6 personen. Je krijgt heel persoonlijke begeleiding en zo is een kwalitatief eindresultaat gegarandeerd. Achteraf krijg je ook nog een kortingscode om materiaal aan te kopen bij onze partner.

Alle 6 resultaten

Mie-time is een workshopruimte in de regio Gent (Oost-Vlaanderen) waar je creatieve workshops zoals tufting, naaien, onderzetters maken (terrazo of marble effect) en snijplotten kan volgen. Wij zijn de eersten die workshops tuften aanbieden in België. Wij hebben al 10 jaar ervaring in het aanbieden van workshops in België (oa. Hasselt, Limburg, Antwerpen, Brugge, Brussel) en we doen dit steeds met evenveel passie en enthousiasme.

Alleen bij ons volg je les in kleine groepjes, en we voorzien steeds korte lessenreeksen zodat het voor iedereen haalbaar is om op korte tijd een nieuwe vaardigheid aan te leren. Na de reeks gaat iedereen, beginner of gevorderde naar huis met een afgewerkt eindproduct en dat steeds volgens je eigen ontwerp.